Menu
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-1gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-2gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-3gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-4gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-5gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-6gk-is-637.jpglink
«
»
A+ A A-

Διεργαστηριακό Σχήμα Φυσικοχημικού Ελέγχου Τροφίμων

Διεργαστηριακό Σχήμα Φυσικοχημικού Ελέγχου Τροφίμων

Παράμετροι ελέγχου (%)

Ash       

Fat, Total            

Ασβέστιο            

Θειώδη

Κάλιο   

Μαγνήσιο          

Νάτριο

Πρωτεΐνες          

Σίδηρος (ppm) 

Υγρασία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Legionella στο Ύδωρ Γάλα (Milk) - pH »

επιστροφή στην κορυφή

ELQA Programs        Phone: 2410 684 488       Mobile: 697 639 1477        FAX: 2410 684 650        E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.