Menu
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-1gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-2gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-3gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-4gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-5gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-6gk-is-637.jpglink
«
»
A+ A A-

Ημερολόγιο ELQA για Βιοαναλυτικά Εργαστήρια

 ΕΤΟΣ 2020

ΔΙΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – BIOLabs   2020

ELQA PT PROGRAM – BIOLabs   2020

2020- ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ / ROUND

   ΕΝΑΡΞΗ / START       ΛΗΞΗ / END

1.ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ   ΥΔΑΤΟΣ           (PHYSICOCHEMICAL- DRINKING WATER)

2.ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ         (ΜICROBIOLOGICAL- DRINKING WATER)

3.ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ  (PHYSICOCEMICAL-WASTE)

4.ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΜICROBIOLOGICAL-WASTE)

5.ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ (MICROBIOLOGICAL-SEA)

6.ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΜICROBIOLOGICAL- FOOD)

7.ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΣΑΛΜΟΝΕΛΑΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ (SALMONELLA - FOOD)

8.ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΛΥΣΤΕΡΙΑΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ                 (LISTERIA - FOOD)

 K1: 30/03/2020

 K2: 01/06/2020

 K3: 14/09/2020

 K4: 09/11/2020

 K1: 13/04/2020

 K2: 15/06/2020

 K3: 28/09/2020

 K4: 23/11/2020

 9. ΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ 

     (ΗEAVY ΜETALS - DRINKING WATER)

10. ΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΛΥΜΑΤΑ

     (ΗEAVY ΜETALS - WASTE)

11. ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

12. ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Τα Προγράμματα (9) και (10) προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ στα Προγράμματα (1) και (3) αντίστοιχα.

 

ΕΤΟΣ 2019

Διαθέσιμος Κύκλος Ελέγχου (για όλα τα προγράμματα)

Κ4-2019

Έναρξη: 18/11/2019 & Λήξη: 11/12/2019


επιστροφή στην κορυφή

ELQA Programs        Phone: 2410 684 448        Mobile: 697 639 1477        FAX: 2410 684 650        E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.