Menu
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-1gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-2gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-3gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-4gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-5gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-6gk-is-637.jpglink
«
»
A+ A A-

Νέα / Ανακοινώσεις

Έναρξη Διεργαστηριακών Προγραμμάτων Προσδιορισμού Σαλμονέλας & Λιστέριας στα Τρόφιμα

Τα Προγράμματα ELQA σας ανακοινώνουν ότι πλέον των διεργαστηριακών προγράμματων ανίχνευσης σαλμονέλας και λιστέριας στα τρόφιμα, διατίθονται και τα αντίστοιχα ποσοτικά διεργαστηριακά προγράμματα ελέγχου σαλμονέλας και λιστέριας στα τρόφιμα.  

Διαβάστε περισσότερα...

Νέο Διεργαστηριακό Σχήμα Ελέγχου Ποιότητας Ελαιολάδου

Προγράμματα ELQA – ΤΕΙ Θεσσαλίας

Διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ικανότητας για Βιοαναλυτικά Εργαστήρια   

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

«ΝΕΟ ΔΙΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΣΧΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ»

Προς

Βιοαναλυτικά Εργαστήρια

Σας ενημερώνουμε ότι είναι διαθέσιμο Διεργαστηριακό Σχήμα Ελέγχου Ποιότητας Ελαιολάδου, που θα πραγματοποιηθεί στις 26/11/2018.

Το εν λόγω πρόγραμμα θα έχει τις εξής διαθέσιμες παραμέτρους ελέγχου:

1. Οξύτητα

2. Αριθμός Υπεροξειδίων

3. Κ232, Κ270, ΔΚ

4. Υγρασία

5. Κηροί

6. Λιπαρά Οξέα και trans ισομερή

7. ΔΕCN42

Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα ανέρχεται στα 95,00 ευρώ (πλέον 24% ΦΠΑ), ήτοι συνολικά στα 117.80 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής).  

Καλούνται τα Βιοαναλυτικά Εργαστήρια να δηλώσουν τη συμμετοχή τους για το 2018.

  

Πάντοτε στη διάθεσή σας,

Άγγελος Παπαϊωάννου

Διευθυντής Προγραμμάτων ELQA

http://www.elqa.gr

Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας

Τηλ.: 2410684448

Κιν.: 6976391477

Φαξ: 3410684650

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  /  www.elqa.gr  

Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοίνωση ΕΟΠΥΥ - Καταγραφή Πιστοποιήσεων & Διαπιστεύσεων Συμβεβλημένων Διαγνωστικών Εργαστηρίων

Ο ΕΟΠΥΥ, με εξαιρετικά επείγουσα ανακοίνωσή του, ζητά, μεταξύ άλλων, από τα συμβεβλημένα Διαγνωστικά Εργαστήρια να στείλουν όλες τις επίσημες πιστοποιήσεις και διαπιστεύσεις που έχουν μέχρι τις 31/5/2016. 

 

Διαβάστε περισσότερα...

Ηλεκτρονική Διεύθυνση Προγραμμάτων e-learning για αποφοίτους Σχολών Επιστημών Υγείας

Τα εξ' αποστάσεως (e-learning) προγράμματα μέσω των Ι.Δ.Β.Ε. του ΤΕΙ Θεσσαλίας και ΤΕΙ Θεσσαλονίκης βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.elqa.gr/e-programs.

Νέα και ανακοινώσεις για τα προγράμματα αυτά θα αναρτώνται πλέον στον ανωτέρω δικτυακό τόπο.  

Διαβάστε περισσότερα...

Έναρξη Νέων Διεργαστηριακών Προγραμμάτων στα Τρόφιμα

Τα Προγράμματα ELQA ανακοινώνουν την έναρξη υλοποίησης νέων Διεργαστηριακών Προγραμμάτων ανίχνευσης Salmonella και Listeria monocytogenes στα τρόφιμα.

Καλούνται τα ενδιαφερόμενα Βιοαναλυτικά Εργαστήρια να υποβάλουν αίτηση εγγραφής στα εν λόγω προγράμματα. 

Διαβάστε περισσότερα...

Σχετικά με το ΕΣΥΔ ΠΔΙ/02/03/30-03-2023

Τα Διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ικανότητας ELQA ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17043:2011, παρέχοντας στα ενδιαφερόμενα εργαστήρια τις πληροφορίες που αναφέρονται στο έγγραφο του icon ΕΣΥΔ ΠΔΙ/02/03/30-03-2023. Για το σκοπό αυτό είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων εργαστηρίων στοιχεία για: 

  1. Το Σύστημα Ποιότητας.
  2. Την αποδεδειγμένη εμπειρία στη διοργάνωση διεργαστηριακών συγκριτικών δοκιμών.
  3. Για τον χαρακτηρισμό και την διαχείριση των δειγμάτων.
  4. Για την ανάλυση των αποτελεσμάτων των δοκιμών και τον υπολογισμό της επίδοσης των συμμετεχόντων εργαστηρίων.
  5. Τον καθορισμό των τιμών αναφοράς και των σχετικών αβεβαιοτήτων από κατάλληλα εργαστήρια δοκιμών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO/IEC.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ELQA Programs             Mobile: 697 639 1477              E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.