Menu
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-1gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-2gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-3gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-4gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-5gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-6gk-is-637.jpglink
«
»
A+ A A-

Physicochemical - Milk

Παράμετροι Ελέγχου

1. Περιεκτικότητα σε λίπος (FAT)

2. Περιεκτικότητα σε Πρωτεΐνες (PRO)

3. Περιεκτικότητα σε Λακτόζη (LACT)

4. Περιεκτικότητα σε Στερεό Υπόλειμμα άνευ Λίπους (Σ.Υ.Α.Λ.)


back to top

ELQA Programs             Mobile: 697 639 1477              E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.