Menu
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-1gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-2gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-3gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-4gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-5gk-is-637.jpglink
https://www.elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-6gk-is-637.jpglink
«
»
A+ A A-

Τρόφιμα - Ειδικός Μικροβιολογικός

Τρόφιμα - Ειδικός Μικροβιολογικός Έλεγχος

Παράμετροι Ελέγχου

1. Campylobacter spp.

2. Pseudomonas spp.

3. Bacillus cereus

4. Enterobacter (Cronobacter) sakazakii

5. Clostridium perfringens

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γάλα (Milk) - Άζωτο Kjeldahl (Nitrogen Kjeldahl) Salmonella στο Ύδωρ »

επιστροφή στην κορυφή

ELQA Programs             Mobile: 697 639 1477              E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.