Γάλα - Φυσικοχημικός Έλεγχος
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Εκτύπωση
Πρόγραμμα Φυσικοχημικού Ελέγχου Γάλακτος
1. Περιεκτικότητα σε λίπος (FAT)
2. Περιεκτικότητα σε Πρωτεΐνες (PROTEIN)
3. Περιεκτικότητα σε Λακτόζη (LACTOZE)
4. Περιεκτικότητα σε Στερεό Υπόλειμμα άνευ Λίπους (Σ.Υ.Α.Λ.)
5. Προσδιορισμός Σημείου Πήξεως (FREEZING POINT)
6. Μέτρηση pH (pH)
7. Ανίχνευση Παρουσίας Αντιμικροβιακών Παραγόντων (ΑNTIBIOTIKA / ANTIBIOTICS)
8. Σωματικά κύτταρα (Somatic cells)
επιστροφή στην κορυφή